BILLINK

BILLINK

Billink, med over 950 bedriftsbrukere og 3,000 daglige brukere, er markedsledende innen salgsverktøy. Over halvparten av brukte biler annonsert på Finn.no er publisert gjennom Billinks salgsverktøy.

Les mer
FRAGUS

FRAGUS

Som kunde av Fragus får du tilgang til garantier med markedets beste dekninger og vilkår. Våre garantier bidrar til å skape trygghet, som påvirker kundenes beslutningsprosess og styrker lojaliteten til deg som forhandler. Bruktbilgarantier Garantier for el- og hybridbiler Forlenget nybilgaranti Garantier for fritidskjøretøy

Les mer
NORDEA FINANS

NORDEA FINANS

Mobility Pool AS har egne avtaler med Nordea finans som er svært gode for medlemmene.

Les mer
Gjensidige Bilforsikring

Gjensidige Bilforsikring

Gjensidige er et nordisk skadeforsikringsselskap. Virksomheten sikrer liv, helse og verdier for kunder i privat- og næringslivsmarkedet i Norge, Danmark, Sverige, Litauen, Latvia og Estland. I Norge tilbys også produkter innen pensjon og sparing.

Les mer
Gjensidige Næringsforsikring

Gjensidige Næringsforsikring

Forsikringsrabatt tilbys på bygninger, eiendeler, driftstap, ansvar og transport, samt fastpris uten kjørelengdebegrensninger eller bonustap for egne biler. Videre tilbys prøveskilt og pensjonsalternativer.

Les mer
Würth Norge AS

Würth Norge AS

Würth Norge er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen auto, bygg og anlegg, mekanisk/tekniske fag skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet. Vi leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Vårt produktsortiment kjennetegnes av bruksverdi, sikkerhet, effektivitet og kvalitet. Egenskaper som alltid evalueres grundig før produkter lanseres.

Les mer
VIRTUS ADVOKAT AS

VIRTUS ADVOKAT AS

Virtus Advokat AS er fornøyde med å kunne annonsere å være eksklusiv samarbeidspartner med Mobility Pool AS, og ser frem imot å bistå deres medlemmer med å komme frem til gode løsninger.

Les mer
Autopix

Autopix

Profesjonelle bil bilder med din smarttelefon! Teknologien blir brukt av Lexus, Mercedes og mange andre merker til å fotografere bruktbiler. Med proffe bilder selger du bilen raskere og til en høyere pris.

Les mer
HURTIGRUTA CARGLASS

HURTIGRUTA CARGLASS

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap innenfor reparasjon, skifte av bilglass og kalibrering. Med avdelinger fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Hurtigruta Carglass® sin visjon er service, kvalitet, punktlighet og det lille ekstra med et smil. Hurtigruta Carglass® har avtale med alle forsikringsselskap, vi ordner alt med papirarbeidet for deg.

Les mer
DIGITAL SERVICEBOOK

DIGITAL SERVICEBOOK

Har du problemer med å få ut tidligere service historikk på innbytte bilene, så har du løsningen her! Avtalen mellom Mobility Pool og Digital Servicebook vil gjøre det enkelt for Bilsalg og verksteder å ha oversikt og tilgang til tidligere servicehistorikk og reparasjoner! Digital Servicebook er en åpen programvareplattform som er lett, enkel og grei. Som bilsalg eller verksted kan du spare tid, sikre full åpenhet om service, reparasjoner og garantier, og samtidig holde på dine kunder. Dette er en 100% GARANTI GODKJENT plattform. Digital Servicebook bistår også med juridisk dekning.

Les mer
DIGITUS NORDIC AS

DIGITUS NORDIC AS

I samarbeid med Mobility Pool kan vi tilby markedets kanskje beste ladekabel/lader til elbiler og plug-in hybrider. Vi leverer kun ladekabel til forhandlere og kan garantere den beste kvaliteten til den laveste prisen! Du er helt trygg og kan sove godt om natten når du selger en bil med en av våre produkter. Vi har solgt flere tusen kabler uten reklamasjon og i tillegg er vi ansvarsforsikret. Hos oss får du hjelp, vi har enkle bestillingsrutiner og rask levering.

Les mer
Unlimit AS

Unlimit AS

Et digitalbyrå med fokus på bilbransjen. Unlimit har jobbet med nettsider til bil, båt og mc i en årrekke og har i denne prosessen utviklet svært gode løsninger både rundt brukervennlighet og design.

Les mer
ESSO FIRMAKORT

ESSO FIRMAKORT

Esso Firmakort kan nå tilby medlemmer av Mobility Pool veldig gode rabatter ved kjøp av drivstoff og bilvask på alle Esso-stasjoner i Norge. Her får du rabattert drivstoff på nærmere 250 stasjoner i hele Norge.

Les mer
SUPERPRINT

SUPERPRINT

Superprint er en totalleverandør innen profilering med en meget moderne og avansert maskinpark. Vi tilbyr kvalitetsprodukter til meget gode priser og har et stort fokus på å tilby riktig produkt til riktig bruk.

Les mer
LYRECO

LYRECO

Lyreco er en ledende internasjonal aktør innen forbruksartikler innen kontor, renhold, teknologi, møbler, oppbevaring, profil, catering og hobby.

Les mer
AUTOPROFF

AUTOPROFF

Velkommen til AUTOproff, Europas raskest voksende auksjonsplattform for bruktbiler!

Les mer
GIRE

GIRE

Gire er et unikt konsept for biltransport fordi bilene blir flyttet på hjul av over 150 kompetente sjåfører. Fordelen med Gire er rimelige priser og ekstremt kort ledetid fra bestilling til levering. I storbyer blir oppdrag gjennomført på dagen, mens lengre oppdrag mellom byer blir gjennomført mellom 1-3 dager. Kortere ledetid på biltransport betyr at biler solgt raskere og det skaper stor verdi for alle bruktbilbutikker.

Les mer
BILBRANSJE24

BILBRANSJE24

Bilbransje24 er en abonnementsbasert tjeneste for deg som jobber i eller i tilknytning til norsk bilbransje.

Les mer
BILXTRA VERKSTED

BILXTRA VERKSTED

BilXtra verkstedkjede ble etablert som Quick Partner på 90 tallet, våren 2009 skiftet butikkene og verkstedene navn til BilXtra. Etter det har verkstedkjeden vokst seg til en av bransjens største kjeder med over 260 verksteder i 2022.

Les mer
DEKKTEAM

DEKKTEAM

DekkTeam styrker stadig sin posisjon i markedet og i dag har vi i alt 24 heleide forhandlere og over 60 DekkTeam Partnere, som sørger for en enhetlig profil med faglig dyktige medarbeidere. Verdens viktigste oppfinnelse - hjulet - krever sitt, og med dagens fokus på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen. Vårt mål er å rette fokus på: kundetilfredshet omdømme lojalitet gjenkjøp Summen av dette ender opp med vår visjon: Kvalitet og service. Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam.

Les mer
FINN.NO

FINN.NO

Mobility Pool og Finn.no har et samarbeid når det gjelder utvikling av nye produkter for bruktbilbransjen, Finn.no er også en fast bidragsyter på våre medlemsmøter.

Les mer
SELECTA

SELECTA

Selecta tilbyr kaffemaskiner, vannmaskiner og konsepter som passer dine behov. Løsningene er mange og kan tilpasses deg og dine kunders behov: svart kaffe, hele bønner, melkebaserte drikker - eller kanskje en kopp te eller tilgang på kaldt eller kullsyret vann? Våre moderne vendingmaskiner er en ukomplisert løsning for å gi dine ansatte, kunder og gjester deilig snacks, drikkevarer og varer hele døgnet. Selecta finnes over store deler av Europa, men er lokale i hele Norge og alltid tilgjengelig med 8 timers responstid. Kontakt gjerne Khan på +47 484 79 215 eller Khan.Farooq@selecta.com for mer informasjon.

Les mer
STARCO

STARCO

Starco Norge AS er en av Norges største importør og grossist for dekk, felger og smøremidler. Gummisentralen og Starco Norge har i dag samme eier og blir i løpet av 2022 slått sammen under navnet Starco Norge AS. Starco Norge AS kan skilte med et enormt bredt sortiment, og leverer alt fra det minste trillebårhjul til store anleggsdekk fra verdens mest anerkjente dekkprodusenter. Med sine 4 avdelinger strategisk fordelt over hele landet kan de levere på dagen.

Les mer
ADBL

ADBL

ADBL`s produkter blir utviklet over lang tid og lanseres ikke før de er en av de beste på markedet og ikke minst tryggest.

Les mer
CARY NORGE

CARY NORGE

Cary Norge (Ryds Bilglass) - Nordens største bilglassekspert. Cary Norge er en ledende nordisk aktør på reparasjon og skifte av bilglass, og finnes på over 150 verksteder. Ryds ordner all kontakt med forsikringsselskapet, du må bare bestille time.

Les mer
SPORTALL NORDIC AS

SPORTALL NORDIC AS

Sportall Nordic AS er importør og distributør av produkter for sport og fritid, med hovedfokus på produkter innen segmentet mikromobilitet. Vi har agentur for etablerte merker i Europa, men som er nye for det nordiske markedet. Mikromobilitet – en kilde til mersalg og økt inntjening Produktsegmentet mikromobilitet opplever sterkt stigende salgskurver. Dette omfatter både elsykler, elsparkesykler og ulike typer tilleggsutstyr.

Les mer
Autobud.no

Autobud.no

Autobud.no er en innovativ plattform som kobler bilforhandlere direkte med kunder som er klare til å kjøpe eller lease bil.

Les mer
HTS Packline

HTS Packline

HTS Packline er en av verdens mest anerkjente produsenter av takbokser. I mer enn 40 år har vi utviklet de sikreste og mest innovative takboksene på markedet.

Les mer
Noroil Lubricants

Noroil Lubricants

NOROIL LUBRICANTS AS ble etablert i Norge i 2015. Selskapet er importør og distributør av smøreolje og kjemi fra produsentene Eurol og Teboil. Selskapet er privateid og aktiviteten i Norge er basert på et tett samarbeid med Eurol og Teboil sine avdelinger i Nederland, Sverige og Østerrike.

Les mer
Viking Kontroll

Viking Kontroll

Viking Kontroll er en 100 % nøytral aktør innen teknisk vurdering og taksering av kjøretøy i Norge. Vi tilbyr pålitelige og profesjonelle tjenester som sikrer trygg bilhandel. Bestilling av våre tjenester gjøres direkte fra Billink eller via våre nettsider vikingkontroll.no

Les mer
Kärcher

Kärcher

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet består av produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, auto, håndverk og industri. Innenfor profesjonell rengjøring leverer vi bl.a. 

Les mer
MyMechanic

MyMechanic

MyMechanic er det eneste selskapet i Norge som spesialiserer seg på bilteknologi og er hovedleverandør av flere ledende merker innen bildiagnose, inkludert Autel, Jaltest, Otofix, OBDSTAR, Thinkcar og Topdon. Alle våre diagnoseprodukter leveres med begrenset kundestøtte.

Les mer
Cartrade Solution

Cartrade Solution

Cartrade Solution er en ny auksjonsside, utviklet som en eksklusiv innkjøpskanal for utvalgte bilforhandlere i Norge med mål om å øke kjøpene med gode marginer. Bilene er profesjonelt testet av et uavhengig testorgan. Dette for å sikre at du som næringsdrivende har et best mulig beslutningsgrunnlag.

Les mer