Samarbeidspartnere

AutoConcept AS

AutoConcept Insurance har levert forsikringsløsninger til den nordiske bilbransjen siden 1999. Hos AutoConcept finner du et stort antall forsikringsprodukter som gjør eierskapet tryggere og enklere om motoren skulle stoppe.

Gjensidige

Gjensidige er et nordisk skadeforsikringsselskap. Virksomheten sikrer liv, helse og verdier for kunder i privat- og næringslivsmarkedet i Norge, Danmark, Sverige, Litauen, Latvia og Estland. I Norge tilbys også produkter innen pensjon og sparing.

BILFORSIKRING:

Mobility Pool har egne avtaler med Gjensidige forsikring som er svært gode for medlemmene 

PENSJON:

Som pensjonsleverandør er vi opptatt av å gi medlemmene i Mobility Pool god rådgivning og hjelp til å finne en pensjonsavtale som passer bedriften.

NÆRINGSFORSIKRING:

Avtalen som Mobility Pool har fremforhandlet med Gjensidige gir medlemmene av Mobility Pool

en god rabatt på forsikring av bygninger, eiendeler, driftstap (avbrudd), ansvar og transport.

Starco

Starco Norge AS er en av Norges største importør og grossist for dekk, felger og smøremidler. Gummisentralen og Starco Norge har i dag samme eier og blir i løpet av 2022 slått sammen under navnet Starco Norge AS. Starco Norge AS kan skilte med et enormt bredt sortiment, og leverer alt fra det minste trillebårhjul til store anleggsdekk fra verdens mest anerkjente dekkprodusenter. Med sine 4 avdelinger strategisk fordelt over hele landet kan de levere på dagen.

Cary Norge

Cary Norge (Ryds Bilglass) - Nordens største bilglassekspert. Cary Norge er en ledende nordisk aktør på reparasjon og skifte av bilglass, og finnes på over 150 verksteder. Ryds ordner all kontakt med forsikringsselskapet, du må bare bestille time.

Esso Firmakort

Esso Firmakort kan nå tilby medlemmer av Mobility Pool veldig gode rabatter ved kjøp av drivstoff og bilvask på alle Esso-stasjoner i Norge. Her får du rabattert drivstoff på nærmere 250 stasjoner i hele Norge.

Auto Transport Service AS

Auto Transport Service AS er en av Norges ledende leverandører av tjenester ved import og transport av nye og brukte biler.

Staples Solutions Norway AS

Staples Solutions er en ledende europeisk leverandør av utstyr, tilbehør og løsninger som gjør jobben enklere, både på jobben og hjemme.

Bonefish AS

Totalleverandør av markedsføringstjenester digitalt og på trykk. Bonefish leverer alt fra nettsider og markedsføringskampanjer til visittkort og bilfoliering, og tilbyr Mobility Pool sine medlemmer en vennlig pris.

Nordea Finans

Mobility Pool AS har egne avtaler med Nordea finans som er svært gode for medlemmene.

Finn.no

Mobility Pool og Finn.no har et samarbeid når det gjelder utvikling av nye produkter for bruktbilbransjen, Finn.no er også en fast bidragsyter på våre medlemsmøter.

Bilbransje24

Bilbransje24 er en abonnementsbasert tjeneste for deg som jobber i eller i tilknytning til norsk bilbransje.

Hurtigruta carglass

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap innenfor reparasjon, skifte av bilglass og kalibrering. Med avdelinger fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Hurtigruta Carglass® sin visjon er service, kvalitet, punktlighet og det lille ekstra med et smil.
Hurtigruta Carglass® har avtale med alle forsikringsselskap, vi ordner alt med papirarbeidet for deg.

Digitus Nordic AS

I samarbeid med Mobility Pool kan vi tilby markedets kanskje beste ladekabel/lader til elbiler og plug-in hybrider.
Vi leverer kun ladekabel til forhandlere og kan garantere den beste kvaliteten til den laveste prisen!
Du er helt trygg og kan sove godt om natten når du selger en bil med en av våre produkter. Vi har solgt flere tusen kabler uten reklamasjon og i tillegg er vi ansvarsforsikret.
Hos oss får du hjelp, vi har enkle bestillingsrutiner og rask levering.

Superprint AS

Superprint er en totalleverandør innen profilering med en meget moderne og avansert maskinpark. Vi tilbyr kvalitetsprodukter til meget gode priser og har et stort fokus på å tilby riktig produkt til riktig bruk.

Autopix

Profesjonelle bil bilder med din smarttelefon! Teknologien blir brukt av Lexus, Mercedes og mange andre merker til å fotografere bruktbiler. Med proffe bilder selger du bilen raskere og til en høyere pris. Få Mobility Pool sitt unike tilbud ved klikke Les Mer.

DekkTeam

DekkTeam styrker stadig sin posisjon i markedet og i dag har vi i alt 24 heleide forhandlere og over 60 DekkTeam Partnere, som sørger for en enhetlig profil med faglig dyktige medarbeidere.

Verdens viktigste oppfinnelse - hjulet - krever sitt, og med dagens fokus på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen.

Vårt mål er å rette fokus på:

  • kundetilfredshet
  • omdømme
  • lojalitet
  • gjenkjøp

Summen av dette ender opp med vår visjon: Kvalitet og service.
Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam.

Wallbox

Wallbox AS er et Stavanger-basert selskap som fokuserer på salg og distribusjon av intelligente elbilladere. Vårt hovedmål for de neste årene er å bygge et nettverk av autoriserte forhandlere.

Virtus Advokat AS

Virtus Advokat AS er fornøyde med å kunne annonsere å være eksklusiv samarbeidspartner med Mobility Pool AS, og ser frem imot å bistå deres medlemmer med å komme frem til gode løsninger.

Organisasjon

Om oss

+ 47 948 19 999
+47 922 99 881
Drammensveien 82 c, 0271 Oslo

Personvern