Samarbeidspartnere

AutoConcept AS

AutoConcept Insurance har levert forsikringsløsninger til den nordiske bilbransjen siden 1999. Hos AutoConcept finner du et stort antall forsikringsprodukter som gjør eierskapet tryggere og enklere om motoren skulle stoppe.

Autopix

Profesjonelle bil bilder med din smarttelefon! Teknologien blir brukt av Lexus, Mercedes og mange andre merker til å fotografere bruktbiler. Med proffe bilder selger du bilen raskere og til en høyere pris. Få Mobility Pool sitt unike tilbud ved klikke Les Mer.

Bilbransje24

Bilbransje24 er en abonnementsbasert tjeneste for deg som jobber i eller i tilknytning til norsk bilbransje.

BilXtra Verksted

BilXtra verkstedkjede ble etablert som Quick Partner på 90 tallet, våren 2009 skiftet butikkene og verkstedene navn til BilXtra. Etter det har verkstedkjeden vokst seg til en av bransjens største kjeder med over 260 verksteder i 2022.

Bonefish AS

Totalleverandør av markedsføringstjenester digitalt og på trykk. Bonefish leverer alt fra nettsider og markedsføringskampanjer til visittkort og bilfoliering, og tilbyr Mobility Pool sine medlemmer en vennlig pris.

Cary Norge

Cary Norge (Ryds Bilglass) - Nordens største bilglassekspert. Cary Norge er en ledende nordisk aktør på reparasjon og skifte av bilglass, og finnes på over 150 verksteder. Ryds ordner all kontakt med forsikringsselskapet, du må bare bestille time.

DekkTeam

DekkTeam styrker stadig sin posisjon i markedet og i dag har vi i alt 24 heleide forhandlere og over 60 DekkTeam Partnere, som sørger for en enhetlig profil med faglig dyktige medarbeidere.

Verdens viktigste oppfinnelse - hjulet - krever sitt, og med dagens fokus på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen.

Vårt mål er å rette fokus på:

  • kundetilfredshet
  • omdømme
  • lojalitet
  • gjenkjøp

Summen av dette ender opp med vår visjon: Kvalitet og service. Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam.

Digitus Nordic AS

I samarbeid med Mobility Pool kan vi tilby markedets kanskje beste ladekabel/lader til elbiler og plug-in hybrider. Vi leverer kun ladekabel til forhandlere og kan garantere den beste kvaliteten til den laveste prisen! Du er helt trygg og kan sove godt om natten når du selger en bil med en av våre produkter. Vi har solgt flere tusen kabler uten reklamasjon og i tillegg er vi ansvarsforsikret. Hos oss får du hjelp, vi har enkle bestillingsrutiner og rask levering.

Esso Firmakort

Esso Firmakort kan nå tilby medlemmer av Mobility Pool veldig gode rabatter ved kjøp av drivstoff og bilvask på alle Esso-stasjoner i Norge. Her får du rabattert drivstoff på nærmere 250 stasjoner i hele Norge.

Finn.no

Mobility Pool og Finn.no har et samarbeid når det gjelder utvikling av nye produkter for bruktbilbransjen, Finn.no er også en fast bidragsyter på våre medlemsmøter.

Gjensidige

Gjensidige er et nordisk skadeforsikringsselskap. Virksomheten sikrer liv, helse og verdier for kunder i privat- og næringslivsmarkedet i Norge, Danmark, Sverige, Litauen, Latvia og Estland. I Norge tilbys også produkter innen pensjon og sparing.

Hurtigruta carglass

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap innenfor reparasjon, skifte av bilglass og kalibrering. Med avdelinger fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Hurtigruta Carglass® sin visjon er service, kvalitet, punktlighet og det lille ekstra med et smil. Hurtigruta Carglass® har avtale med alle forsikringsselskap, vi ordner alt med papirarbeidet for deg.

Nordea Finans

Mobility Pool AS har egne avtaler med Nordea finans som er svært gode for medlemmene.

Sportall Nordic AS

Sportall Nordic AS er importør og distributør av produkter for sport og fritid, med hovedfokus på produkter innen segmentet mikromobilitet.

Vi har agentur for etablerte merker i Europa, men som er nye for det nordiske markedet.

Mikromobilitet – en kilde til mersalg og økt inntjening
Produktsegmentet mikromobilitet opplever sterkt stigende salgskurver. Dette omfatter både elsykler, elsparkesykler og ulike typer tilleggsutstyr.

Staples Solutions Norway AS

Staples Solutions er en ledende europeisk leverandør av utstyr, tilbehør og løsninger som gjør jobben enklere, både på jobben og hjemme.

Starco

Starco Norge AS er en av Norges største importør og grossist for dekk, felger og smøremidler. Gummisentralen og Starco Norge har i dag samme eier og blir i løpet av 2022 slått sammen under navnet Starco Norge AS. Starco Norge AS kan skilte med et enormt bredt sortiment, og leverer alt fra det minste trillebårhjul til store anleggsdekk fra verdens mest anerkjente dekkprodusenter. Med sine 4 avdelinger strategisk fordelt over hele landet kan de levere på dagen.

Superprint

Superprint er en totalleverandør innen profilering med en meget moderne og avansert maskinpark. Vi tilbyr kvalitetsprodukter til meget gode priser og har et stort fokus på å tilby riktig produkt til riktig bruk.

Virtus Advokat AS

Virtus Advokat AS er fornøyde med å kunne annonsere å være eksklusiv samarbeidspartner med Mobility Pool AS, og ser frem imot å bistå deres medlemmer med å komme frem til gode løsninger.

Organisasjon

Om oss

+ 47 948 19 999
+47 922 99 881
Drammensveien 82 c, 0271 Oslo

Personvern